LUNS | MARTES | MERCORES | XOVES | VENRES | ||
1 | ||||||
Crema de verduras Tortilla de patacas con tomates Froita | ||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ||
Sopa de fideos Tenreira guisada Con patacas e verdura Froita | Fabada Linguado con Ensalada Iogur | Melon con xamón Albóndegas con Arroz Natillas | Potaxe de Garavanzos con verduriñas Pescada a galega Froita | Crema de verduras Caldereta de Peixe Marmelo-queixo | ||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ||
Xudías con tomate Costrela guisada Froita | Lentellas Salmón ao limón Macedonia | Caldo galego Empanada de Carne-tomates Iogur | Sopa de Garavanzos Peituga rebozada Ensalada Froita | Puré de verduras Arroz mariñeiro Petit-suisse | ||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | ||
VACACIONES DE SEMANA SANTA | ||||||
26 | 27 | 28 | 29 | |||
Arroz tres delicias Milanesa con tomate Froita | Potaxe de Garavanzos Pescada en salsa Verde Froita | Ensalada mixta Fideos Montañeses Flan | Ensaladilla rusa Tortilla de xamón Xeado | |||
"El mejor medio para hacer buenos a los niños es hacerlos felices" Oscar Wilde
lunes, 4 de abril de 2011
Menú del comedor - Abril
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario