LUNS | MARTES | MERCORES | XOVES | VENRES |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Revolto de setas E gambas Costrela guisada Con arroz Iogur | Lentellas Pizza con ensalada Froita | Entremés Linguado con ensalada Iogur | Caldo de xudías Polo guisado con Verduriñas Melocotón en Xarope | Crema de verduras Espaguetis con Bonito Froita |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Ensaladilla de Xudías Lombo de porco e Patacas fritidas Piña en xarope | Garavanzos Estoufados Bacallao a vizcaína Iogur | Ensalada de pasta Peituga de pavo Con chicharos Froita | Sopa de fideos Empanada de Bonito con tomates Petit suise | Melón con xamón Albóndegas con Arroz Xeado |
18 | 19 | 20 | ||
DIA NON LECTIVO | LETRAS GALEGAS | Entremés Milanesa con Verduriñas Iogur | Ensaladilla de Legumes Salmón en salsa Piña en xarope | Ensaladilla rusa Tortilla de pataca Con tomates Froita |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
Entremeses Variados Carne guisada Froita | Garavanzos Estoufados Pescada en salsa Verde Iogur | Tomates,sardiñas E olivas Fideos montañeses Flan | Ensaladilla de arroz Polo o chilindrón Froita | Ensalada Completa Empanada De carne Macedonia |
30 | 31 | |||
Menestra Milanesa-pasta Refogada Iogur | Ensaladilla de Fabas Tortilla de xamón con Tomates Froita |
"El mejor medio para hacer buenos a los niños es hacerlos felices" Oscar Wilde
viernes, 6 de mayo de 2011
Menu del comedor Mayo
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario