| LUNS | MARTES | MERCORES | XOVES | VENRES |
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
| Entremeses Polo asado con ensalada Froita | Caldo de repolo Tortilla de patacas Natillas | Crema de verduras Empanada de carne con ensalada Melocotón en xarope | Lentellas Macarróns con bonito Laranxa | Fabada Linguado con salsa Iogur |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
| Sopa de peixe Peituga de pavo con pisto Froita | Potaxe de garavanzos Pescada en salsa verde Iogur | FESTIVO | Caldo de fréxoles Guiso de tenreira con patacas e verduras Froita | Puré de verduras Costela guisada con patacas Iogur |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
| Lentellas Milanesa con tomate Pera | Sopa de cocido Linguado a la romana con ensalda Flan de ovo | Coliflor con xamón Paella Iogur | Menestra Aldóndegas con tallaríns Froita | Sopa xuliana Arroz con luras Petit suisse |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
| Caldo de fréxoles Macarróns con chorizo Froita | Potaxe de garavanzos Arroz con Coello Petit suisse | Fideos montañeses Filete de xamón con ensalada Froita | Fabada Bacallau a vizcaína Iogur | Caldo de repolo Polo guisado con verduras Natillas |
| 31 | | | | |
| FESTIVO | | | | |
"El mejor medio para hacer buenos a los niños es hacerlos felices" Oscar Wilde
miércoles, 5 de octubre de 2011
Menu del comedor Octubre
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario